Abonnementer som passer til dit mobilforbrug

Vi bruger vores mobiler dagligt. For de fleste mennesker, er telefonen en fast del af hverdagen. Moderne smarttelefoner får stadig flere og flere funktioner. For bare nogle år siden, var det nærmest utænkeligt at have internetforbindelse over hele landet – og så med hastigheder som er sammenlignelige med hurtige kabelforbindelser. Det kan vi få i dag, og med meget mere til. Priserne og udbuddet af abonnementer, har ændret sig markant, i takt med at teknologien og mobilmarkedet har udviklet sig.

Vi har i dag mange forskellige mobilselskaber at vælge imellem, når vi skal beslutte os for et bestemt abonnement. Det vi vælger er meget afhængigt af bestemte faktorer. Hvor meget benytter man sin mobil? Har man behov for at kunne komme på internettet, og i så fald, skal man have høj hastighed med meget data? Er det nødvendigt at have en god mængde taletid, så man kan snakke ubegrænset over mobilen? Skal sms og mms være inkluderet i abonnementet, så man ikke skal tænke på det?

For at finde ud af hvilket abonnement man bør vælge, skal man vurdere hvilke behov man har. Det kan være en ide at kigge tilbage på ens tidligere måneders forbrug. Nogle mobiler lader en gøre dette. Benytter man streamingtjenester til bl.a. film og musik, så har man typisk også et højt dataforbrug. Her er en abonnementsløsning som inkluderer meget og hurtigt data selvfølgelig at foretrække. Derfor skal man kigge rundt efter mobilselskaber, som tilbyder en den rette mængde data, kombineret med god hastighed, på det mobile bredbånd.

Med de mange mobilselskaber at vælge imellem, kan det umiddelbart virke svært at finde det rigtige abonnement. Vi bliver bombarderet med reklamer og tv-spots fra selskaberne. De ønsker at vi vælger netop deres abonnementsløsninger. Her på siden er det dog muligt selv at vælge til og fra. Du kan sortere blandt de mange mobilselskaber og deres abonnementer, for at finde det rette abonnement, til den rette pris. Denne fremgangsmetode gør at man sparer en masse tid og besvær.

Telmore Play giver dig ubegrænset underholdning

Der findes i dag tjenester på internettet til det meste. Musik, film, serier og e-bøger kan man få ubegrænset adgang til, ved at skrive op til en af deres abonnementsordninger. Det er fantastisk underholdning, men koster mange penge. Derfor vælger man måske at fravælge nogle tjenester, som man ellers godt kunne have tænkt sig. Det er ikke nødvendigt. Telmore har formået at lave noget helt unikt, som gavner os alle forbrugere. Noget der kan spare den almindelige dansker mange penge, og samtidig give adgang til ubegrænset underholdning.

TELMORE Play er et tilbud fra teleselskabet Telmore, som lader dig få adgang til alt den underholdning du kan drømme om, på mobilen og på nettet. Det er ikke længere nødvendigt at have et individuelt abonnement, til en masse digitale tjenester, og til mobiltelefonen. Med et TELMORE Play abonnement, får du fri adgang til en unik samling af tjenester og underholdning. Det er ikke set før med et andet mobilabonnement. Nogle af de største tjenester, som du med Telmore Play får gratis adgang til, er HBO Nordic, TV2 Play, C More Play og Telmore Musik. En unik samling af en lang række digitale tjenester, med alt lige fra de største amerikanske serier, til alt den musik du kan drømme om. Se de nyeste Hollywood film, og få et udvalg af de bedste magasiner og aviser i Danmark. Selv hvis du ikke benytter dig af alle tjenesterne som tilbydes af TELMORE Play, sparer du stadig mange penge.

For at det ikke skal være nok, får man med et TELMORE Play abonnementet også adgang til markedets hurtigste netværk – 4G LTE forbindelsen. Alt efter hvad du vælger, får du en mængde data og taletid inkluderet i dit mobilabonnement, sammen med den fantastiske TELMORE Play pakke. Det samler dine abonnementer i én løsning, og giver dig besparelser i det lange løb.

Dit mobilabonnement skal passe til dine behov

De fleste bruger deres mobil til dagligt. Førhen var det langtfra alle som var ejere af en mobil. I dag er størstedelen af befolkningen mindst én. Vi bruger i stigende grad mobiltelefonen, til at klare andre gøremål. I starten var det primære formål med en mobil, at man kunne ringe og skrive til hinanden, lige meget hvor i landet man befandt sig. Senere har den i stigende grad, udviklet sig til at være en lille bærbar supercomputer, som vi har med os overalt. Faktisk over 50% af alt internettrafik i Danmark, fra andre enheder end computere. Her snakker vi primært om tablets og smartphones. Mere end 90% af alle danskere har en mobiltelefon, og to tredjedele af den ældre befolkning. Markedet for mobilabonnementer er derfor blevet kæmpestort, og det vokser stadig. Det betyder også at vi har fået mange flere abonnementsordninger at vælge imellem. Fra at der før i tiden kun var få udbydere af mobile abonnementer, som alle havde forholdsvist høje priser på opkald, SMS og specielt mobildata, ser vi i dag at der er et hav af forskellige konkurrenter. De kæmper alle om at tilbyde de bedste tilbud til kunden.

Få det rette mobilabonnement

Det er vigtigt at man har det rette abonnement til ens mobil. Vi ser at der efterhånden er så mange mobiltjenester, som kæmper om kunderne på det danske marked, at priserne også er blevet presset i bund. Hvis man leder et lille stykke tid, kan man hurtigt finde et abonnement til en rigtig god pris. Det er vigtigt at det mobilabonnement man køber, er et som matcher ens behov. I dag finder man stort set ikke et abonnement, som ikke har fri SMS og MMS inkluderet. Så spørgsmålet falder mere på, hvor stort ens forbrug af tale og data er, samt hvor meget man er villig til at betale pr. måned. Den billigste løsning ville umiddelbart være at finde et med få timers tale og lidt data. Dog skal man passe lidt på, da det i sidste ende kan vise sig at blive det dyreste. Hvis man pludselig overskrider den månedlige tale eller data, kan man risikere at stå med en ekstra dyr regning. Derfor er det måske en god ide, at vælge et abonnement, som har en smule mere tale og data inkluderet. Vurder hvor meget du benytter dig af din mobiltelefon, og find det rette abonnement.

Klik her og find det rette mobilabonnement